Tickets

Op ons feestterein Uenkweide zijn per dag maximaal 750 bezoekers welkom.

Het feestterrein is volledig afgesloten en alleen toegankelijk met een vooraf online gekocht toegangsbewijs, een geldig coronabewijs én geldig ID-bewijs. Bij de entreepunten is een toegangscontrole en dien je een toegangsbewijs, het coronabewijs en ID-bewijs te laten zien.

Wil jij één van die 750 bezoekers zijn?

Dan heb je dus een toegangsbewijs nodig, toegangsbewijzen zijn alleen online te bestellen. Bij het feestterrein worden geen tickets verkocht! Alle bezoekers van alle leeftijden dienen een geldig toegangsbewijs te hebben, dus neem je kinderen (in de leeftijd 0 tot 18) mee dan dien je ook voor hen een geldig toegangsbewijs te bestellen.

De tickets zijn in de eerste dagen alleen te bestellen door leden van de wagengroepen, vanaf zondag 22 augustus 10:00 zijn toegangsbewijzen door alle belangstellenden te bestellen via https://bloemencorsorekken.nl/tickets.

We hebben 2 soorten toegangsbewijzen:

– Toegangsbewijzen voor bezoekers van 13 jaar en ouder. Deze tickets kosten € 5 per dag.

– Toegangsbewijzen voor bezoekers (kinderen) van 0 tot 12 jaar. Deze tickets zijn gratis.

Mochten er geen kindertickets meer beschikbaar zijn, maar nog wel tickets voor volwassenen, en u wilt graag een kinderticket, stuur dan even een mail naar tickets@bloemencorsorekken.nl . 

Klik op de button om tickets te kopen voor het Rekkens Feest op 27 en 28 augustus 2021 (vanaf zondag 22 augustus 10:00):