Corsototo

Dit jaar keert de publieksprijs terug in het bloemencorso Rekken, onder de naam corsototo.

Hoe dan? Heel makkelijk!

Voorspel de uitslag via de link onderaan deze pagina. Op de website kun je na betaling van €5,25 de uitslag voorspellen en zo de verwachte winnaar selecteren. Nadat iedereen zijn of haar uitslag heeft doorgegeven, heeft het secretariaat een totale uitslag volgens de stemmers en, u raad het al, een publieksprijs! Voor een representatieve uitslag voor de publieksprijs is een kiesdrempel van 100 deelnemers aangehouden.

Spelregels:

1. U kunt tot donderdag 23 augustus 11:00 uur meedoen.

2. 70% van de opbrengsten komt ten goede aan de wagenbuurten. 30% wordt verdeeld onder de deelnemers die de uitslag exact goed hebben, of het dichtste er bij zaten. De uitslag wordt op de website https://www.bloemencorsorekken.nl bekend gemaakt op donderdag 23 augustus 2018. Deze loterij is goedgekeurd met een vergunning van de gemeente Berkelland. Hoe meer mensen er meedoen, hoe hoger de opbrengst voor uw wagenbuurt.

3. Enkel de winnaar van de publieksprijs wordt bekend gemaakt, op voorhand van de jury uitslag, op donderdagmiddag 23 augustus 2018, door voorzitter Ben Hasselo tijdens de toespraak op de feestweide. De winnende wagenbuurt zal de wisselbeker in ontvangst nemen.

4. Bij minder dan 100 deelnemers is er geen publieksprijs. Uiteraard worden de winnaars van de toto wel bekendgemaakt en uitbetaald. Hier draagt het secretariaat zorg voor.

5. U bent zelf verantwoordelijk voor het correct invoeren van uw uitslag. Voert u gegevens foutief in, kunt u dit achteraf niet meer aanpassen. U stemt hierbij tevens in dat uw naam vermeld kan worden op de website indien u tot de winnaars behoort.

6. Het secretariaat zal de prijzen uitreiken onder de deelnemers. Zijn er meerdere mensen die het goed hadden of even dichtbij zaten, dan wordt de prijs verdeeld onder deze deelnemers. Zijn er meer dan 5 deelnemers die het goed hadden of even dichtbij zaten, dan worden er hieruit 5 winnaars geloot.

7. U bent 18 jaar of ouder.

8. Door deel te nemen aan dit spel, gaat u akkoord met de bovenstaande spelregels.

De winnaars van 2018 zijn:

Jochem Odink

Rick Scholte van Mast